Diese Seite unterstützt deinen Browser nur begrenzt. Wir empfehlen dir, zu Edge, Chrome, Safari oder Firefox zu wechseln.
Herzlichen Glückwunsch! Deine Bestellung ist für den kostenlosen Versand qualifiziert. Du har 400 SEK kvar till fri frakt.

Betala säkert med Klarna.

Distruptivt, kraftfullt och snällt mot människa och miljö

Startskottet

Aj! Innovatören och kemisten Jan-Olof Eriksson rycker till, det sticker till under foten, men han noterar det knappt. Inte just där och då. Han är på semester i Thailand och njuter av värme, sol och vackra stränder. Men väl hemma i Skellefteå igen har ett litet oförargligt stick utvecklats till blodförgiftning och ett sår som inte vill läka.

Grundbulten

Jan-Olofs lösning blev ett granulat som i kontakt med vatten aktiveras och bildar en kemisk process. När han testade på sig själv så hände det: med granulatet i ett fotbad läkte hans sår. Det blev grundidén till företaget Biocool som startade 2012 och den princip alla våra produkter bygger på.

Exiterande syremolekyler

Hur fungerar det kemiskt?

Enkelt förklarat är det syremolekyler som exciteras till singlettsyre, en slags syreexplosion, som skapar en miljö där bakterier, svamp och virus inte trivs. För huden, vårt största organ, och vår viktigaste försvarslinje mot infektioner, är det en dröm! Inga starka medel, fnasig hud och onödig användning av läkemedel.

Men hur hänger det ihop med ren vattentank och fräscht dricksvatten?

Vatten, fötter och ansikte

Flera användningsområden

Jan-Olof insåg ganska snart att hans upptäckt inte bara var bra för huden. Han började experimentera med att rengöra vatten och vattentankar.

Resultatet av det är vad som idag är varumärket Biocool. Kemitekniska produkter för rengöring av vattentank, dricksvatten och spabad.

Produkterna för fötter, kropp och ansikte finns sedan några år tillbaka under varumärket BIOpH.

Bevisat och certifierat

Med starka investerare i ryggen har vi satsat och satsar på kliniska studier, laboratorietester, ISO-certifieringar av hela bolaget och mycket mer.

Newsletter

Sign up

Subscribe to get special offers, free giveaways, and once-in-a-lifetime deals.

Warenkorb

Herzlichen Glückwunsch! Deine Bestellung ist für den kostenlosen Versand qualifiziert. Du har 400 SEK kvar för fri frakt!
Keine weiteren Produkte zum Kauf verfügbar

Dein Warenkorb ist derzeit leer.